Privacy, beveiliging en vertrouwen
Verwijder je account of exporteer accountgegevens
Verwijder een Gathmo-account of exporteer accountgegevens, inclusief wat individuele gebruikers kunnen doen en wanneer zakelijke accounts ondersteuning nodig hebben.

Download of vraag alle gegevens aan die je nodig hebt voordat je je account verwijdert. Het verwijderen van een persoonlijk account verwijdert permanent het account, evenementen, albums en geüploade media.
Voordat je begint
- Download de eventmedia die je wilt behouden.
- Controleer of je een persoonlijk account of een zakelijk organisatieaccount gebruikt.
- Verwijder je account niet voordat je de benodigde data-export hebt aangefordert.
- Open het juiste Gathmo-evenement, workspace of account voordat je wijzigingen aanbrengt.
Stappen
1. Open Instellingen
Open in het dashboard Instellingen en ga naar het Privacy- en RGPD-gedeelte.

2. Exporteer of vraag eerst gegevens op
Als er een self-serve exportcontrole beschikbaar is, gebruik die dan vóór je het account verwijdert. Als export niet beschikbaar is in het huidige dashboard, neem dan eerst contact op met support voor je verwijdert.
3. Bekijk wat accountverwijdering verwijdert
In het dashboard staat dat accountverwijdering het account en elk evenement, album en geüploade moment verwijdert. Bijdragen van gasten worden ook verwijderd.
4. Typ de account-e-mail om te bevestigen
De bevestiging van verwijdering vraagt je het e-mailadres van het account in te voeren. Dit voorkomt per ongeluk verwijderen van een account.
5. Bevestig de definitieve verwijdering
Bevestig alleen wanneer je er klaar voor bent. Het dashboard logt je uit nadat het verwijderen is voltooid.
Wat nu te doen
- Voor persoonlijke accounts is verwijdering bedoeld als onmiddellijke en onomkeerbare actie vanuit het dashboard. Zakelijke organisatie-accounts kunnen ondersteuning nodig hebben in plaats van zelfservice-verwijdering.
- Bekijk samen de eventlink, uploadrechten, moderatiestatus en albumzichtbaarheid, omdat privacy afhangt van de volledige workflow.
- Download alles dat je moet bewaren voordat je het evenement verwijdert, verbergt of de toegang sluit tot eventmedia.
- Gebruik zakelijke privacy en DPA-artikelen voor werkruimte- of inkoopvragen die verder gaan dan een privé-hosting evenement.
Veelgestelde vragen
Verwijdert accountverwijdering evenementen?
Ja. In het dashboard staat dat accountverwijdering events, albums, geüploade momenten en bijdragen van gasten verwijdert.
Kan een Business-account op dezelfde manier worden verwijderd?
Nee. In het huidige dashboard staat dat organisatieaccounts niet uit dezelfde self-serviceflow kunnen worden verwijderd en dat je contact moet opnemen met support.
Moet ik evenementen liever één voor één verwijderen?
Verwijder individuele evenementen als je alleen specifieke evenementen wilt verwijderen. Verwijder de account alleen als je het hele persoonlijke account wilt verwijderen.
Problemen oplossen
Neem contact op met support. Zakelijke accounts kunnen gevolgen hebben voor organisatie, facturering, DPA, team en workspace.
Voer het exacte e-mailadres in dat in de bevestigingsprompt wordt weergegeven.
Neem direct contact op met support, maar ga er niet van uit dat herstel mogelijk is. Exporteer eerst wanneer dat mogelijk is.
Bepaal eerst het exacte evenement, de upload en het gewenste resultaat. Verberg, verwijder, exporteer of escaleer daarna vanuit het dashboard in plaats van brede wijzigingen door te voeren zonder te weten welke media worden geraakt.
De beschikbaarheid van export hangt af van de huidige account- en productstatus. Exporteer alles wat je nodig hebt voordat je een account verwijdert, omdat verwijdering bedoeld is om accountgegevens te verwijderen.
Ga door